05 Decembrie 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

MAI AI TIMP! DACĂ VREI SĂ FII POLIȚIST, ACUM AI ȘANSA SĂ-ȚI URMEZI VISUL!

Peste 130 de candidați din județul nostru s-au înscris pentru cele 1.600 de locuri alocate de cele două școli de agenți de poliție. Vino și tu! Doar azi te mai poți înscrie! Noi îți garantăm susținerea totală pentru ca visul tău să devină realitate!

Înscrierea se mai poate face azi, în intervalul orar 09.00 - 14.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J.Caraș-Severin, cu sediul în municipiul Reșița, b-dul A. I. Cuza, nr. 40, personal, pe baza cărții de identitate.

În perioada 15 – 20 ianuarie 2018, cele două școli de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de viitori polițiști.

Durata studiilor este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și bărbați și sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri pentru rromi,10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 pentru rromi și 3 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Detaliile cu privire la

  • înscrierea și desfășurarea examenelor
  • condiţii şi criterii specifice privind recrutarea candidaţilor
  • componența  dosarului de recrutare al candidatului
  • modelele cererilor de înscriere, declaraţia de confirmare a luării la cunoștinţă despre condiţiile legale, criteriile specifice, condiţiile de organizare a concursului și măsurile care vor fi luate în cazul neîndeplinirii acestora, precum și acordul pentru efectuarea verificărilor se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin (nr. de telefon 025550216,  0255502114) sau de pe pagina de internet a inspectoratului, www.cs.politiaromana.ro.

 

MULT SUCCES!