RSS - https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/RSS - https://cs.politiaromana.ro/Activităţi educativ-preventive în școlihttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/activitati-educativ-preventive-in-scoliÎn cadrul programului educaţional naţional TEDI- Şcoala siguranţei, polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au susținut două activități cu caracter preventiv la care au participat elevi din clasa I de la Școala Gimnazială nr. 1 și Liceul ”Mathias Hammer” din Anina

]]>
2017-06-08 14:04:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
BĂNUIT DE FURTURI DE CABLURI TELEFONICE, REȚINUT DE POLIȚIȘTIhttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/banuit-de-furturi-de-cabluri-telefonice-retinut-de-politisti2017-06-08 09:53:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/CIRCULAŢI PRUDENT! Avertizare meteo de ploi, descărcări electrice, grindină și vânthttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/circulati-prudent-avertizare-meteo-de-ploi-descarcari-electrice-grindina-si-vantÎntrucât județul nostru se află sub cod portocaliu de ploi (35 l/mp), descărcări electrice, grindină și vânt, polițiștii cărășeni vă recomandă să conduceți prudent și să adaptaţi continuu viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic.

]]>
2017-06-07 15:42:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
ACCIDENT RUTIER PE RAZA LOCALITĂȚII LUPAChttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/accident-rutier-pe-raza-localitatii-lupacAzi, 6 iunie, în jurul orei 09.40, pe D.J.581, pe raza localității Lupac, a avut loc un accident rutier.

]]>
2017-06-06 09:00:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
ÎN MINIVACANȚĂ, POLIŢIȘTII CĂRĂȘENI AU FOST LA DATORIEhttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/in-minivacanta-politistii-caraseni-au-fost-la-datoriePoliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, astfel încât cetățenii să petreacă în liniște minivacanța de 1 Iunie și Rusalii. Poliția Română este permanent la datorie, pentru protejarea vieţii, integrităţii corporale şi a patrimoniului cetățenilor, precum şi pentru un trafic rutier în siguranță.

]]>
2017-06-06 08:53:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
CERCETĂRI PENTRU LOVIRI ȘI ALTE VIOLENȚEhttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetari-pentru-loviri-si-alte-violenteUn bărbat de 66 de ani, din Reșița, este cercetat de polițiști pentru loviri și alte violențe după ce a fost implicat într-o altercație cu un conducător auto, pe aleea Călimanilor din municipiul Reșița. În timpul conflictului, acesta și-a lovit soția care a intervenit între ei pentru a aplana conflictul.

]]>
2017-06-03 08:51:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
LA DATORIE, PENTRU MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANŢĂhttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/la-datorie-pentru-minivacanta-in-sigurantaPeste 250 de poliţişti cărășeni vor acţiona în teren pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Caraș-Severin să se desfăşoare în condiţii optime.

]]>
2017-06-01 08:49:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
Împreună de Ziua Internaţională a Copiluluihttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/impreuna-de-ziua-internationala-a-copiluluiZiua Copilului este ziua bucuriei, a cântecelor și a atenției îndreptate asupra celor mici. Poate fi și ziua în care copiii învață să fie curajoși și informați. Pentru a-i ajuta pe cei mici să cunoască și să înțeleagă mai bine regulile de circulație, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin au organizat o serie de activităţi preventive pentru ei.

]]>
2017-05-31 14:14:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/
Viitorul sună… mai sărac după întâlnirea cu o ghicitoare!https://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/viitorul-suna-mai-sarac-dupa-intalnirea-cu-o-ghicitoare2017-05-29 13:59:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERIhttps://cs.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politistilor-rutieriTimp de trei zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 298 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 203 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 12 permise de conducere.

]]>
2017-05-29 11:48:00https://cs.politiaromana.ro/https://cs.politiaromana.ro/files/