01 Martie 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

AMENZI SUB FORMĂ DE MĂRȚIȘOARE OFERITE PARTICIPANTELOR LA TRAFIC

Sosirea primăverii le-a adus și în acest an doamnelor și domnișoarelor de la volanul mașinilor din Reșița câte o „amendă” din partea polițiștilor. Desigur, nu a fost vorba despre procese-verbale, ci despre tradiționalele și îndrăgitele mărțișoare. Pe lângă acestea, femeile au primit și pliante cu informații referitoare la drepturile lor.

În această dimineaţă polițiștii Serviciului Rutier s-au plasat pe bulevardul Muncii din Reșița cu un scop precis, acela de a le „amenda” pe participantele la trafic cu mărţişoare şi felicitări, de 1 martie. De asemenea, femeile au mai primit și pliante cu informații referitoare la drepturile lor.

Astfel, obișnuitul sentiment de panică pe care îl experimentează fiecare șofer în momentul în care este „tras pe dreapta” de polițiști s-a transformat, de 1 martie, în zâmbet și bucurie pentru zeci de șoferițe din Reșița, în momentul în care au descoperit adevăratul motiv pentru care au fost oprite de oamenii legii. Acestea au primit micile simboluri ale primăverii, iar multe dintre ele și-au exprimat dorința de a fi, și de acum încolo, beneficiarele unor astfel de „amenzi”.

Această acțiune a devenit deja tradițională pentru polițiștii rutieri care nu au uitat, nici în acest an, să le dăruiască femeilor din trafic câteva clipe care să le reamintească de semnificația zilei de 1 martie.

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin le urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă!

 

Galerie foto