09 Noiembrie 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

ACCIDENT RUTIER PE D.N.6, ÎNTRE LOCALITĂȚILE SLATINA TIMIȘ ȘI ILOVA

Azi, în jurul orei 13.30, a avut loc un accident rutier pe D.N.6, între localitățile Slatina Timiș și Ilova. În urma accidentului, trei persoane au decedat, una este rănită grav iar o alta este rănită ușor.

Azi, în jurul orei 13.30, a avut loc un accident rutier pe D.N.6, între localitățile Slatina Timiș și Ilova.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Armeniș, a condus un autoturism pe D.N.6, dinspre Caransebeș spre Orșova. La km 436 m, acesta nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri multiple și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani, din Mehedinți.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a altor 2 pasageri în autoturismul condus de acesta. Un alt pasager în același autoturism a fost rănit grav, fiind transportat pentru îngrijiri medicale la spitalul din Caransebeș. Conducătorul autoutilitarei a suferit răni ușoare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproximativ 30 de minute, la această oră circulându-se dirijat pe un sens.