08 August 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

ACCIDENT RUTIER PE O TRECERE DE PIETONI DIN REȘIȚA

Azi, în jurul orei 16.00, o femeie din Reșița a fost acroșată de un autoturism, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni. Rănită  grav, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale unde, ulterior, a decedat.

Azi, în jurul orei 16.00, în timp ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița, o femeie în vârstă de 78 de ani, din localitate, a fost acroșată de un autoturism.

Polițiștii rutieri s-au deplasat imediat la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe bulevardul Revoluția din Decembrie din Reșița, dinspre Centru Civic spre Triaj, pe banda a doua de mers. La o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, bărbatul a acroșat o femeie angajată regulamentar în traversarea străzii.

În urma accidentului femeia a suferit răni grave, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale. Ulterior, femeia a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.