08 August 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

COLIZIUNE FRONTALĂ ÎNTRE O MOTOCICLETĂ ȘI O AUTOUTILITARĂ PE D.N. 58 B

Astăzi, în jurul orei 13.30, pe D.N. 58 B, între Bocșa și Reșița, a avut loc o coliziune frontală între o motocicletă și o autoutilitară. În urma accidentului, motociclistul a suferit răni grave, fiind tranportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde, ulterior, a decedat.

Astăzi, în jurul orei 13.30, a avut loc un accident rutier pe D.N. 58 B, între localitățile Bocșa și Reșița.

Polițiștii rutieri s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Timiș, a condus o motocicletă pe D.N. 58 B, dinspre Bocșa spre Reșița. La km 9+300 de metri, într-o curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, motociclistul a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 22 de ani, din Timiș.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale unde, ulterior, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs acest accident.

Traficul a fost blocat timp de aproximativ o oră, în acest moment circulându-se normal pe ambele sensuri de mers.