06 Decembrie 2017Sursa: IPJ CARAȘ-SEVERIN

CONDUCEȚI PRUDENT ȘI RESPECTAȚI NORMELE RUTIERE! UN ACCIDENT RUTIER A AVUT LOC ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ PE O TRECERE DE PIETONI

În această dimineață, în jurul orei 07.30, a avut loc un accident rutier pe strada Făgărașului din municipiul Reșița, pe o trecere de pietoni. Polițiștii rutieri vă reamintesc să conduceți cu atenție și să respectați normele rutiere!       

În această dimineață, în jurul orei 07.30, pe strada Făgărașului din municipiul Reșița a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că o femeie în vârstă de 30 de ani, din Reșița, aflată la volanul unui autoturism, a ieșit dintr-o parcare din apropierea Spitalului Județean iar la efectuarea virajului spre stânga nu a acordat prioritate unei femei în vârstă de 62 de ani, din Reșița, care traversa strada pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător, acroșând-o.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii de 62 de ani, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.